Tel 044 9888 300
E-Mail tandtant@outlook.com

På Svenska


Hei!

Kaikenikäiset potilaat ovat tervetulleita ketjuihin kuulumattomalle vastaanotollemme. Olemme liittyneet Potilastiedon arkistoon 27.11.2017 ja meidät on hyväksytty sähköisen reseptin käyttäjäksi 14.12.2016. Voit Omakannan kautta katsoa omia hoitotietojasi.

Rauhallinen toimenpiteistä kertominen, kiireetön hoitotilanne ja kipua lievittävien toimenpiteiden käyttäminen vähentävät hammashoitopelkoa.

Tavoitteenamme on edistää suun terveyttäsi ja hampaiden omahoitoasi, sillä huolellinen suun kotihoito ja terveelliset elintavat ennaltaehkäisevät reikiintymistä ja ientulehdusta sekä hammaskiven muodostumista. Huono suunterveys on riskitekijä monille sairauksille. Annamme yksilölliset ohjeet suun omahoitoon, sekä määritämme sinulle yksilöllisen tarkastusvälin. Toiveenamme on, että näemme mahdollisimman harvoin!

Halutessasi voimme suunnitella pidempiä käyntiaikoja, jolloin samalla käyntikerralla voidaan tehdä useampi toimenpide.

Sivustomme Suun terveys -osiossa on linkit mielenkiintoisiin Käypä hoito -suositusten potilasversioihin. Käypä hoito -suositukset ovat riippumattomia, tutkimusnäyttöön perustuvia kansallisia hoitosuosituksia. Suunterveyteen liittyvät Käypä hoito -suositukset ovat Suomalainen Lääkäriseura Duodecimin ja Suomen Hammaslääkäriseura Apollonian asettamien työryhmien laatimia suosituksia, jotka ohjaavat terveydenhuollon käytäntöjä. Suosittelen mm. lukemaan ”Juurihoitoa ei kannata pelätä”. Löydät myös linkin Hammaslääkäriliiton I love suu-kampanjaan, josta löydät myös huumorin höystämää ajankohtaista tietoa liittyen suun terveyteen.

Meille tärkeä asia on vastaanottomme hygienia. Halutessasi voit käyntisi yhteydessä tutustua vastaanottomme hygieniasuunnitelmiin.

Hymyillään kun tavataan!
Terveisin hammaslääkäri

Vastaanottomme yhteistyökumppani: Lohjanhammas
Kauppakatu 13 B , 08100 Lohja (osuuspankintalo, 3. kerros)
Puh. 019-321232, 019-324640
www.lohjanhammas.fi
Tarvittaessa:
- Panoraamaröntgenkuvaukset, joihin sisältyy aina erikoishammaslääkärin lausunto
- keraamiset täytteet ja kruunut Cerec menetelmällä suoraan vastaanotolla
- suukirurgiset toimenpiteet: vaativat hampaan poistot, vaativa suukirurgia, hammasimplantit
- purennan korotukset ja proteettiset hoidot
- erikoishammaslääkäripalvelut suu- ja leukakirurgian ja iensairauksien osalta

Potilasasiakasrekisterin tietosuojaseloste
Seloste